Velkommen til Cigarfars Monkey Business.

Cigarfar.dk har nedsat et ekspertpanel hvis opgave det er at finde frem til "Den Perfekte Kop Kaffe". Vores samarbejdspartnere er et højt uddannet forskerteam fra Primatlaboratoriet i Kassel - Tyskland. Nedenfor vil vi løbende opsummere de foreløbige forskningsresultater og diverse fotos fra selve eksperimentet.

Teamets ledere er Anna og Walther. De sørger for at alt foregår efter de af Cigarfar.dk opstillede undersøgelsesparametre. Endvidere ved vi at det kan være hårdt for medlemmerne af forskerteamet at skulle tilbringe lang tid i et fremmed land - så de fungerer også som en slags reserveforældre for teamet. Anna og Walther har en stående og direkte ordre til at rapportere stort som småt til Cigarfar.dk.

 

Stammen i forskerteamets teknikafdeling udgøres af (stående) Jochen, Günther og Kai (siddende). De sørger for at teknikken er up-to-date og er garanter for at alt forløber planmæssigt. Det er ligeledes deres opgave at sørge for at alle i gruppen har den nyeste teknologi til rådighed. Med andre ord, repræsenterer denne gruppe en del af teamets vitale organer.

 

Chef for prøvesmagningen af forskernes forsøg er Doktor Werner Schultz. På en god dag når han at smage sig igennem 16 kander friskbrygget kaffe - dertil konsumerer han i omegnen af 10 pakker Prinzenrolle.

Werner er tidligere boss for Melitta, Østtüskland - så han er en herre der ved hvad han taler om!

 

 

Teamets yngste medlem, prügelknabe og maskot er stik-i-rend drengen Helmut fra Kleindorf, Schwartzwald. Han kommer på laboratoriet hver eftermiddag efter skoletid for at kopiere og tage telefonen.

Cigarfar.dk is powered by :

ALLE billeder og alt materiale på www.Cigarfar.dk er copyright til Cigarfar.dk.