Cigarfar.dk præsenterer Monkey-Leisure.

En stor del af vores besøgende har undret sig over hvad det tyske forskerteam fordriver fritiden med. Det skal ikke være nogen hemlighed at teamet havde store tilpasningsproblemer i startfasen - savnet af Tyskland havde en negativ indflydelse på hverdagen i laboratoriet og dermed forskningen. Nedenunder kan du se hvilke aktiviteter forskerne går og sysler med i deres sparsomme fritid.


Doktor Werner Schultz.

Werner som er chef for vore prøvesmagere, bruger det meste af sin fritid på radiostyrede modelfly. Stoltheden i hans efterhånden omfattende samling er hans nøjagtige kopi af en Bertelsmann/Schuster jager fra 2. verdenskrig.

 

 

Operatør Hans Flohrich.

Hans's største lidenskab er skak. Han har været tysk mester 15 år i træk. Da den danske skakverden ikke kunne stille med en værdig udfordrer, valgte Cigarfar.dk at indkøbe et eksemplar af IBM's superavancerede skakcomputer "Deep Blue". Her ses Hans i begyndelsen af et parti mod den elektroniske superhjerne. Nedenfor kan du se den aktuelle stilling i kampen.

 

 

Hans har de hvide brikker - Deep Blue er sort. Det er Deep Blues tur til at trække.

 

Fritz Saalbach, Production Manager.

Fritz er lystfisker. Så snart arbejdsdagen er overstået, er han at finde på sin båd ud for kysten.

Billedet viser Fritz med hans største torsk til dato.

 

 

Helmut, Kontorbud, Prügelknabe og Team-maskot.

Helmut har meldt sig ind i den lokale ungdomsklub. Når han har lejlighed til det, deltager han i klubarrangementer og sodavandsdiskoteker.

 


Cigarfar.dk is powered by :

ALLE billeder og alt materiale på www.Cigarfar.dk er copyright til Cigarfar.dk.