Cigarfar.dk præsenterer : Powershopping.

Jeps - du læste rigtigt. Cigarfar.dk er stolte af at introducere "Din Onlineshop Nummer 1". Fremover vil du på denne side kunne handle med Cigarfar.dk. Vi har til premieren produceret en række uimodståelige tilbud til vore kunder - store som små. Du skal være mere end velkommen til at kigge på vore produkter - men indtil videre er det desværre kun muligt at ose i butikken. Enkelte af varerne er oven i købet gratis! 

Vi arbejder i øjeblikket på vores helt eget betalingssystem som gerne skulle stå klart inden længe. Indtil da, good shopping !


Varenummer 2001.

"Forsk med Helmuth".

Det Lille Forskersæt - forsk med Helmuth.

Nu kan børn i alle aldre sidde i ro og mag derhjemme og føle intensiteten fra de boblende laboratorier på Cigarfar.dk. I samarbejde med vort forskerteam og Helmuth, har vi udviklet dette kemikersæt som gør det muligt selv at deltage i "Jagten på den perfekte kop kaffe" - fra din egen dagligstue. Æsken indeholder alt hvad man kan ønske sig af forsker tingel-tangel - alt lige fra kolber til din helt egen bunsenbrænder. Alt hvad du skal bruge er dine egne hemmelige ingredienser ! Senere vil vi åbne en afdeling på Cigarfar.dk hvor du kan uploade dine helt unikke forskningsresultater.

OBS : Beskyttelsesbriller sælges separat !

 

 

Cigarfar.dk : Vareomtale.

Til de tvivlende forældre, kan vi oplyse at forskersættet er testet efter alle internationale foreskrifter og den strenge tyske DIN industrinorm. Her ses Jochen under en af de krævende tests.

 


Varenummer 2002.

Embedsmandsrapport.

Cigarfar.dk har indgået et samarbejde med månedsbladet "Embedsmandsrapport" der bevirker at du lige nu kan spare 40% på et årsabonnement. Gå ikke glip af dette fantastiske tilbud fra powershopping/Cigarfar.dk.

 


Varenummer 2003.

Powershopping/Cigarfar.dk præsenterer : "Kontorjunk".

Vi kender det allesammen - man har en halv times frokostpause - og man kan ikke på den halve time nå ned på det lokale ismejeri efter en snack ! Derfor har vi i samarbejde med Cigarfar Konsum udviklet en italiensk-inspireret middagsret til de travle kontorfolk. Det eneste du har brug for er en printer, en makulator, en dyb tallerken og noget kogende vand. 

Opskrift : 

Print en kopi af billedet til venstre. Billedet er lavet af æg, durum-mel og olivenolie. Når du således har en udskrift af dejen, puttes den gennem makulatoren. På denne måde får du de herligste spaghettistrimler/nudler som nu kommes i den dybe tallerken og overhældes med vand. Sådan ! Lad retten simre i 5 minutter - og inden længe, fyldes din vom med de bedste råvarer penge kan købe !

Du har nu sparet turen til frokostrestauranten - og kan bruge resten af pausen på Cigarfar.dk !

Cigarfar.dk er godt klar over at det ikke er alle som har adgang til en makulator - så derfor denne variation : Print 7-8 kopier af dejen og tag den med hjem. Du har nu et godt fundament til en perfekt lasagne tilberedt af friske lasagneplader direkte fra Cigarfar.dk !

 


Varenummer 2004.

Slidbaner.

Vintersæsonen er så småt ved at gå på hæld. Det er på tide at skifte bilens vinterdæk ud med nye og friske sommerdæk. Mange vil nok vælge at købe helt nye dæk - men igen har Cigarfar.dk/Powershoppen et godt tilbud til dig. Det eneste du skal gøre er at printe slidbanerne på billedet til venstre ud. Vi anbefaler at du bruger et rimeligt kraftigt stykke sort pap - hvilket forlænger holdbarheden betragteligt. Nu behøver du ikke en gang at skifte dine vinterdæk - du skal faktisk bare bruge et par print - og en god tube lim !

Sådan ! - Du kan ikke sige trafiksikkerhed uden også at sige Cigarfar.dk.

 


Varenummer : 2005.

Det ultimative måltid for dig der har adgang til en cd-rom brænder i din frokostpause. Denne cd indeholder salt kød og krydderier - det eneste du skal gøre er at downloade billedet, brænde filen på en cd, varme en bagel (de der amerikanske boller med et hul i midten), placere cd-rom'en mellem de to boller - og vupti - så er du klar til en dejlig bagel med salt kød ! Vi arbejder hårdt på at programmere en grøntsags cd-rom som giver dig masser af muligheder for at lave din egen Cigarfar.dk Bagel - med fyld!

Variation : Brug et spansk rundstykke i stedet (Vi arbejder på en fil indeholdende de bedste ting fra den fyrige spanske paella).

 


Varenummer : 2006.

Dette varenummer henvender sig specielt til de danske kirketjenere. Cigarfar.dk er overbevist om at en stor del af disse kirkens folk kan nikke genkendende til nedenstående historie :

Forestil dig at du som kirketjener står søndag formiddag 1/2 time før gudstjenesten. Pludselig går det op for dig at du er løbet tør for oblater. Dansk Oblattjeneste er naturligvis lukket - hvad gør du ?

Ind på Cigarfar.dk - frem med et par stykker A4-oblatpapir fra din håndværksbager - print - saks - Sådan !

Vi arbejder for øjeblikket på at levere altervinen via sms - mere om det senere.

 


Varenummer : 2007.

Kontaktlinser.

De fleste af os kender nok de linser (kager) som man kan købe hos enhver bager. Tit og oftest er de en nydelse - men Cigarfar.dk giver nydelsen en ekstra tand. Aldrig før har du set et produkt der på denne måde forener næring og nydelse.

Nu kan du score med dette enkle og elegante produkt fra Cigarfar.dk - og hvis det mod forventning ikke skulle virke, kan du i det mindste få stillet den værste sult.

Vi præsenterer vort nyeste varenummer i Powershoppen : Kontaktlinser. Cigarfars kontaktlinser er lige til at putte i lommen inden du skal på scoretur i byen - slut med dårlige scorereplikker så som "Vil du se min frimærkesamling". 

Foreløbig fås Kontaktlinserne med følgende scorereplikker :

"Kommer du tit her?" og "Håber at du har en forsikring for du har lige lavet en bule i mine bukser".

Flere elegante kontaktreplikker er på vej !

 


Cigarfar.dk is powered by:

ALLE billeder og alt materiale på www.Cigarfar.dk er copyright til Cigarfar.dk.